Skip to main content

Vrei să faci echipă cu Rex, celebrul câine detectiv? Acum e șansa ta! Se fac angajări în Poliția Română

Poliția Română a scos la concurs posturi de agent de poliție canină, în mai multe județe din țară.

Unul dintre aceste județe este Timișul, unde sunt disponibile două posturi, ambele în municipiul Timișoara, pentru Serviciul Criminalistică, respectiv pentru Biroul Ordine Publică-Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare.

De asemenea, și în județul Arad se organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de agent de poliție (conductori câini), din cadrul Serviciului Criminalistic.

Totodată, Poliția din Bihor, își mărește echipa, astfel că sunt scoase la concurs două posturi de agent de poliție, în municipiul Oradea, ambele din domeniul de activitate poliție canină, din cadrul Biroulului Ordine Publică – Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare.

La nivel național, Inspectoratul General al Poliției Române a scos la concurs 60 de astfel de posturi, din domeniul de activitate poliție canină, iar prima condiție, pentru aplicarea în vederea obținerii postului, constă în grija care trebuie acordată patrupedului.

Cei interesați își pot depune dosarele până pe 3 aprilie, iar detalii despre concurs, cât și despre condițiile generale, criteriile specifice și probele de concurs se găsesc AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.