Skip to main content

Reacţia primarilor dizidenţi din PNL, după ce Nica a fost tras pe linie moartă: Vorbim despre destabilizarea partidului!

Cu două luni şi jumătate înaintea alegerilor locale, jocurile privind desemnarea candidaţilor sunt în toi, la fel şi tensiunile din interiorul partidelor.

Cele mai mari probleme sunt în PNL Timiş, unde până şi primarii care l-au contestat, de-a lungul timpului pe Alin Nica, sunt revoltaţi de decizia de a nu avea un candidat propriu, la Consiliul Judeţean Timiş.

Aici se încadrează şi primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, care spune că rezultatul negocierilor de la Bucureşti are un impact negativ asupra filialei judeţene.

CITEŞTE ŞI: Vrei să faci echipă cu Rex, celebrul câine detectiv? Acum e șansa ta! Se fac angajări în Poliția Română

Dar, chiar şi aşa, este hotărât să lupte în continuare, alături de PNL şi, în funcţie de ce se va întâmpla după alegerile locale, să pună umărul la reconstrucţia filialei.

“Consider că nu e  o mişcare bună pentru noi ca partid, pentru că vorbim despre PNL, nu despre Alin Nica sau de orice alt candidat al PNL. Vorbim despre destabilizarea partidului în teritoriu. Statutul partidului e statut. BPN validează şi hotărăşte candidaţii la Consiliile Judeţene şi la Primăriile de municipii reşedinţă de judeţ. Negocierile care s-au purtat la nivel naţional, ce au cerut, ce au dat, pe noi ne interesează mai puţin. Puzzle-ul mare, ei îl ştiu. Noi ştim că ne destabilizează (…). Dar, rămânem în partid, şi eu, şi alţi colegi”, a declarat, pentru Sursa de Vest, Sorin Munteanu, primarul oraşului Buziaş.

De aceeaşi părere este şi edilul din Ghiroda care, nu se gândeşte să plece din PNL, chiar dacă nu este de acord cu deciziile luate la nivel naţional.

“Am văzut declaraţia domnului secretar general (Dănuţ Groza – n.a) că nu se ştie câţi primari rămân. Eu cred că oamenii sunt responsabili, iar liberalii adevăraţi nu vor pleca la prima decizie a conducerii naţionale care nu le convine. Asta dacă într-adevăr cred în culorile partidului. Aşadar, orice s-ar întâmpla, orice s-ar stabili de către conducerea partidului, voi merge mai departe sub culorile PNL şi nu am de gând să fac niciun pas spre alt partid politic”, a declarat primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.