Skip to main content

UVT, din nou în top! Ce trofeu a primit în cadrul Galei Naționale a Asistenței Sociale?

Universitatea de Vest din Timișoara și-a completat palmaresul distincțiilor câștigate de-a lungul timpului, fiind premiată, pentru al doilea an consecutiv în cadrul Galei Naționale a Asistenței Sociale.

Ieri, la Ateneul Român din București s-a desfășurat a zecea ediție a Galei, unde UVT a fost premiată cu trofeul pentru educație. Mai exact, la acest eveniment, pe secțiunea de educație și formare, distincția a fost acordată Loredanei – Marcela Trancă, coordonatoarea activităților de practică de specialitate de la Departamentul de Asistență Socială, titulara cursurilor dedicate persoanelor cu dizabilități, cu experiență în proiecte naționale și internaționale din domeniu.

Premiul obținut de Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Psihologie din UVT reprezintă un indicator al calității actului de educație oferit studenților noștri de la ciclurile de licență, masterat și doctorat. Gala Națională a Asistenței Sociale reprezintă un cadru reprezentativ pentru cele mai importante proiecte naționale și internaționale din domeniu, iar recunoașterea meritelor școlii timișorene de asistență socială, oferită prin premierea doamnei lect.univ.dr. Loredana – Marcela Trancă, este o binemeritată confirmare a valorii activității din acest departament al UVT” a spus rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Gala Națională a Asistenței Sociale este evenimentul în care asistenţii sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti și mulți alți invitați sărbătoresc realizările profesiei de asistent social, pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Premiul pentru educație a fost oferit, pentru al doilea an consecutiv, unui cadru didactic din aceeași universitate, câștigătoarea acestui trofeu în 2023 fiind Elena Loreni Baciu, din cadrul aceluiași departament al UVT, cercetător recunoscut în domeniul asistenței sociale, cadru didactic titular al departamentului din anul 2005.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.