Skip to main content

VIDEO: Veste extraordinară pentru locuitorii unui sat din Timiș! Va fi deschis un cabinet medical modern. Iată cum arată noua construcție!

Locuitorii unui sat din județ nu vor mai fi nevoiți să meargă tocmai până la Timișoara, pentru analize de sănătate, întrucât, un cabinet medical nou va fi deschis în curând.

Este vorba despre localitatea Cerneteaz, din comuna Giarmata, unde a fost amenajat un cabinet medical, care dispune de echipament modern, cu toate facilitățile necesare pentru analizele de sănătate.

De asemenea, Primăria anunță că se va deschide și o farmacie în apropierea cabinetului medical, astfel încât locuitorilor să le fie cât mai la îndemână tratarea posibilelor probleme de sănătate.

„Avem o veste foarte bună pentru locuitorii din Cerneteaz! Spațiul pentru cabinetul medical este pregătit, avem medic, urmează să primim avizele de la DSP, necesare funcționării, și această locație mult așteptată va fi deschisă pentru locuitori. Tot în Cerneteaz, se va deschide și farmacia, cu care suntem în faza de licitație pentru spațiul aflat în vecinătatea cabinetului medical”, transmite Primăria comunei Giarmata.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.