Skip to main content

Scandal de proporții într-un supermarket! Un tânăr a scos pistolul și a început să tragă, după ce a dat ochii cu un cunoscut căruia îi datora bani

Doi bărbați sunt cercetați de polițiștii din vestul țării, după ce au fost implicați într-un conflict în plină stradă, iar unul dintre ei a scos pistolul.

Totul s-a întâmplat în interiorul, ulterior în fața unui magazin de pe B-dul Decebal din municipiul Oradea, într-o după-amiază, acolo unde un bărbat de 50 de ani, alături de soția sa, în vârstă de 25 de ani, ambii din localitatea Haieu, județul Bihor, s-au întâlnit cu un tânăr de 26 de ani, căruia îi împrumutaseră bani.

Lucrurile au degenerat rapid, iar, în încercarea de a-și recupera datoria, bărbatul a băgat mâna în buzunarul tânărului pentru a-i lua portofelul, însă, acesta a ripostat, scoțând un pistol cu bile, cu care i-a amenințat pe cei doi soți.

Cum cearta a devenit tot mai violentă, tânărul a îndreptat arma către cuplu și a tras, după care a fugit încercând să-și piardă urma.

Cele două victime au fost transportate de urgență la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, ambii suferind leziuni care necesită mai bine de o săptămână pentru vindecare.

La scurt timp după încident, tânărul de 26 de ani a fost găsit de polițiști și dus direct după gratii, fiind reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru aplicarea măsurilor legale. Acesta este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, și bărbatul de 50 de ani este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.