Skip to main content

VIDEO: Tragedie fără margini! O bunicuță a ars de vie, în propria casă!

S-a dat alarma, după ce un martor a sunat la 112 şi a anunţat că o casă a fost cuprinsă de flăcări și că, cel mai probabil, proprietarul a rămas blocat în interior.

Incendiul a izbucnit la o locuință în localitatea Șiria, din județul Arad, iar flăcările s-au extins rapid.

Ajunși la fața locului, pompierii s-au mobilizat rapid pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră deja întreaga casă, dar și pentru salvarea victimelor.

Într-un final, pompierii au reușit să lichideze încendiul.

Flăcările violente au distrus, însă, circa 200 de metri pătrați din acoperișul casei, dar și aproximativ 12 metri pătrați dintr-o încăpere.

ÎŞi din păcate, în interiorul casei a fost găsit trupul carbonizat al unei femei de 93 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.