Skip to main content

Video: S-a deschis una dintre cele mai moderne şi sustenabile staţii de asfalt din România! “Drumuri şi Poduri Banat” îşi consolidează poziţia de lider regional în domeniu

Divizia de construcţii a grupului Maxagro, cunoscută sub numele de “Drumuri şi Poduri Banat” a inaugurat astăzi cea de-a treia staţie de asfalt, devenind astfel, cel mai mare furnizor de asfalt din regiune.

Este o stație de producție Benninghoven, cunoscută ca fiind lider european pe piaţa de profil şi un punct de referință în tehnologie și sustenabilitate.

“Astăzi inaugurăm a treia stație de asfalt a companiei „Drumuri și Poduri Banat”. Suntem foarte bucuroși că am făcut această investiție. Astfel, „Drumuri și Poduri Banat” este cel mai mare producător de asflat din regiune. Producem o capacitate de peste 700 de tone pe oră, stația noastră de asfalt este simbolul angajamentului nostru față de inovație și excelență. Vom produce asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod sustenabil și foarte verde. Vor fi foarte reduse emisiile de carbon, vom folosi și material frezat, care se reciclează”, explică Alexandra Zifceak , CEO – Drumuri si Poduri Banat.

Echipa de experți din spatele acestei stații de asfalt de ultimă generație, formată din specialiști dedicați, garantează o producție eficientă și prietenoasă cu mediul.

“Este o stație de producție Benninghoven, producătorul german numărul 1 din Europa. Este o stație cu ultima tehnologie. Folosește în procesul de fabricație și aport de asfalt frezat, care contribuie foarte mult la reducerea poluărilor. Consumul foarte redus de gaze, energie electrică, cât și agregatele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate. Stația are o capacitate de 240 de tone pe oră, ceea ce înseamnă o producție în medie de aproape 1.000 de tone pe zi. Personalul care deservește stația se compune de 10 deservenți”,  spune Titel Mihalache, managerul stației de asfalt de la Sânandrei.

Această investiţie aduce beneficiii uriaşe şi locuitorilor din zonă, pentru că un anumit procent din veniturile firmei ajunge în bugetul local, iar de aici, se întoarce în comunitate.

“Sunt la al treilea mandat de primar şi, în fiecare an, a fost cel puţin o inaugurare la Sânandrei. Am reuşit să aducem foarte mulţi investitori. Ce îmi place la acest proiect este faptul că, pe lângă capacitatea mare de producţie, este cea mai modernă şi, cel mai important, este cea mai ecologică staţie de asfalt. Cu siguranţă va da asfalt pentru descărcarea de pe centura de la Sânandrei, pentru cele patru benzi de la Sânandrei şi, nu în ultimul rând, pentru centura de vest, care este atât de aşteptată, pentru a închide inelul”, a spus primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.