Skip to main content

Bojin merge pe mâna lui Simonis, la Consiliul Judeţean Timiş! PUSL susţine candidatul PSD-PNL, pentru şefia CJT

Bojin merge pe mâna lui Simonis, la Consiliul Judeţean Timiş! PUSL susţine candidatul PSD-PNL, pentru şefia CJT.

Conducerea Partidului Umanist Social – Liberal (PUSL) Timiş a decis susţinerea candidaturii lui Alfred Simonis, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Liderii PUSL spun că hotărârea vine în contexul în care, la șefia județului este nevoie de un nou suflu, cu experiența de conducere și viziune.

“Timișul şi întreaga regiune a Banatului merită o reprezentare puternică şi dedicată pentru bunăstarea cetățenilor, într-o țară frumoasă precum România, într-o Europă unită și prosperă. PUSL Timiș vede în Alfred Simonis, omul care poate ajuta Timișul din postura de președinte al Consiului Județean Timiș și pe timișeni deopotrivă, de a transforma județul nostru într-un model pentru celelalte județe din țară. Prin experiența acumulată de-a lungul timpului la nivel înalt, Alfred Simonis este persoana potrivita pentru a ocupa cea mai înaltă funcție din județ”, anunţă Titu Bojin, preşedintele PUSL Timiş.

Însă, Partidul Umanist Social Liberal va avea listă de candidați pentru Consiliul Județean Timiș, care, cel mai probabil va fi deschisă de Titu Bojin.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.