Skip to main content

STPT anunță modificări în programul mijloacelor de transport în comun! Circulația vaporașelor și a tramvaielor suspendată pe anumite sectoare, în weekend!

Societatea de Transport Public Timișoara anunță o serie de modificări privind circulația tramvaielor și vaporașelor, în acest sfârșit de săptămână.

Practic, mâine, 13 aprilie între orele 10:00 – 18:00, pe Canalul Bega, pe sectorul cuprins între Podul Mihai Viteazu și Podul Dacilor, se va desfășura concursul de kaiac-canoe organizat de clubul Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara. În aceste condiții, transportul public pe Canalul Bega va fi suspendat.

Totuși, pentru a veni în întâmpinarea numeroaselor solicitări de plimbare cu vaporașele STPT, începând cu ora 12.00, se vor organiza plimbări de agrement, în aval pe Canalul Bega, pe sectorul Catedrala Mitropolitană – stația C. Brâncoveanu (Golf). Îmbarcarea și debarcarea se va realiza de la stația Catedrala Mitropolitană.

De asemenea, duminică 14 aprilie, între orele 07:00 – 17:00, pentru desfășurarea evenimentului ”Străzi pentru comunitate”, va fi oprită circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 pe bulevardul Cetății, între intersecțiile dintre bulevardul Cetății – Calea Torontalului și bulevardul Cetății – strada Gheorghe Lazăr.

Ca urmare a acestei restricții temporare, tramvaiele liniilor 4 și 7 vor circula deviat de la Piața 700 pe traseul Piața Traian – Gara de Est și retur.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.