Skip to main content

VIDEO: Explozia din această dimineaţă, care a distrus un pod din Kiev, surprinsă de camerele de supraveghere

Sunt 229 de zile de când Putin atacă fără încetare Ucraina, iar astăzi, armata rusă şi-a reluat bombardamentele asupra capitalei, care în ultimele săptămâni a fost ocolită de rachete.

În această dimineaţă însă, mai multe rachete au lovit Kievul, la o oră la care copiii mergeau la şcoală, iar angajaţii, la locurile de muncă.

CITEŞTE ŞI: Disperare pentru părinţii unui copil, care s-a rătăcit în pădure, împreună cu bunica lui

Un prim bilanţ arată că 8 persoane au fost ucise, iar alte 24 au fost rănite, în urma bombardamentelor.

Vitali Kliciko, primarul Kievului, spune că rachetele au fost lansate lansate de pe teritoriul Belarusului.

Conform primelor informaţii, toate victimele din cartierul Shevchenkovsky sunt civili.

Atacurile din capitală au vizat intersecţii aglomerate, parcuri dar şi un pod pietonal.

CITEŞTE ŞI: Video: Urmărire ca în filme, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit banda de cuie

Podul care a fost aruncat în aer este celbrul Pod de sticlă din Kiev, un obiectiv turistic extrem de fotografiat, folosit de pietoni şi biciclişti.

În paralel cu atacurile din Kiev, ruşii au bombardat şi Liovul, oraş din vestul Ucrainei, unde a fost linişte în ultimele luni.

Aici a fost avariată reţeaua de încălzire, dar şi cea de electricitate, după a anunţat pe twitter, primarul Andrii Sadovîi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.