Skip to main content

Video: Urmărire ca în filme, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit banda de cuie

Intervenție spectaculoasă a polițiștilor rutieri care au încercat să tragă pe dreapta o maşină condusă de un bărbat căutat în toată Europa.

Acesta a fost depistat de oamenii legii, în centrul oraşului Caransebeş şi i-au făcut semn să oprească.

Însă, şoferul i-a ignorat pe poliţişti şi a încercat să îşi piardă urma, călcând la maximum, pedala de acceleraţie.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă tras de medicii de la Babeş! Abuzul de antibiotice face ca în cazul unor infecții severe să nu mai existe soluții terapeutice

Pe numele şoferului exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Ungaria, pentru trafic de migranţi.

Poliţiştii cărăşeni au pornit imediat în urmărirea lui, iar după câţiva kilometru au reuşit să îl oprească.

Dar, pentru a fi siguri că nu îl pierd din nou, au desfăşurat o bandă de cuie, astfel încât şoferul să nu fie tentat să o ia din loc.

După o urmărire pe mai mulți kilometri în care șoferul a evitat mai multe filtre, polițiștii rutieri s-au sincronizat și au folosit banda de cuie pentru a determina șoferul să nu demareze în trombă de la locul interceptării. Imediat după ce a fost oprit, șoferul a încercat să se blocheze în interior. Când a văzut însă că polițistul este determinat și este dispus să îi spargă geamul cu arma din dotare, acesta a deschis portiera, nu înainte de a mai încerca o dată să ambaleze motorul pentru a pleca de pe loc. Colegii însă au reușit să îl extragă la timp din autoturism, să îl pună la pământ și să îl imobilizeze”, transmite Sindicatul Europol, care a făcut publice imaginile cu intervenţia poliţiştilor.

În maşină, oamenii legii au găsit două rânduri de plăcuțe de înmatriculare despre care urmează să se stabilească în ce scop le folosea, dar și arme albe.

CITEŞTE ŞI: Explozie, din cauza unei acumulări de gaz! A fost solicitat elicopterul SMURD!

Bărbatul a fostdus la sediul Poliţiei pentru realizarea formalităților în vederea predării către autoritățile din Ungaria unde a comis infracțiuni.

„Pe aceasta cale îi felicităm pe colegi pentru modul exemplar de intervenție și îi spunem din nou ministrului de interne “brutar” dr. Lucian Bode, că grilajele de protecție pentru autospecialele folosite de structurile rutiere reprezintă un factor de siguranță elementar. Nu cum crede el, că doar structurile de ordine publică au de-a face cu bețivi, drogați, dezaxați, agresivi, interlopi etc”, mai transmite Europol.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.