Skip to main content

Video: Urmărire ca în filme, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit banda de cuie

Intervenție spectaculoasă a polițiștilor rutieri care au încercat să tragă pe dreapta o maşină condusă de un bărbat căutat în toată Europa.

Acesta a fost depistat de oamenii legii, în centrul oraşului Caransebeş şi i-au făcut semn să oprească.

Însă, şoferul i-a ignorat pe poliţişti şi a încercat să îşi piardă urma, călcând la maximum, pedala de acceleraţie.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă tras de medicii de la Babeş! Abuzul de antibiotice face ca în cazul unor infecții severe să nu mai existe soluții terapeutice

Pe numele şoferului exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Ungaria, pentru trafic de migranţi.

Poliţiştii cărăşeni au pornit imediat în urmărirea lui, iar după câţiva kilometru au reuşit să îl oprească.

Dar, pentru a fi siguri că nu îl pierd din nou, au desfăşurat o bandă de cuie, astfel încât şoferul să nu fie tentat să o ia din loc.

După o urmărire pe mai mulți kilometri în care șoferul a evitat mai multe filtre, polițiștii rutieri s-au sincronizat și au folosit banda de cuie pentru a determina șoferul să nu demareze în trombă de la locul interceptării. Imediat după ce a fost oprit, șoferul a încercat să se blocheze în interior. Când a văzut însă că polițistul este determinat și este dispus să îi spargă geamul cu arma din dotare, acesta a deschis portiera, nu înainte de a mai încerca o dată să ambaleze motorul pentru a pleca de pe loc. Colegii însă au reușit să îl extragă la timp din autoturism, să îl pună la pământ și să îl imobilizeze”, transmite Sindicatul Europol, care a făcut publice imaginile cu intervenţia poliţiştilor.

În maşină, oamenii legii au găsit două rânduri de plăcuțe de înmatriculare despre care urmează să se stabilească în ce scop le folosea, dar și arme albe.

CITEŞTE ŞI: Explozie, din cauza unei acumulări de gaz! A fost solicitat elicopterul SMURD!

Bărbatul a fostdus la sediul Poliţiei pentru realizarea formalităților în vederea predării către autoritățile din Ungaria unde a comis infracțiuni.

„Pe aceasta cale îi felicităm pe colegi pentru modul exemplar de intervenție și îi spunem din nou ministrului de interne “brutar” dr. Lucian Bode, că grilajele de protecție pentru autospecialele folosite de structurile rutiere reprezintă un factor de siguranță elementar. Nu cum crede el, că doar structurile de ordine publică au de-a face cu bețivi, drogați, dezaxați, agresivi, interlopi etc”, mai transmite Europol.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.