Skip to main content

Disperare pentru părinţii unui copil, care s-a rătăcit în pădure, împreună cu bunica lui

Zeci de pompieri şi voluntari din judeţul Timiş au pornit în căutarea unei femei şi a nepoţelului ei, care au plecat să culeagă ciuperci, dar nu au mai găsit drumul de întoarcere.

Alarma s-a dat aseară, după căderea întunericului, în zona localităţii Brestovăţ, unde pompierii dus mai multe echipamente, printre care şi baloane de iluminare.

CITEŞTE ŞI: Video: Urmărire ca în filme, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit banda de cuie

Căutările au fost anevoiase, pentru că afară era beznă, iar cele două persoane nu aveau telefoane mobile, astfel încât să poată fi localizate.

“Cele două persoane au plecat la cules de ciuperci în pădurea Cralovăț, în jurul orei 13:00 și nu s-au mai întors. Și pentru că afară era beznă deja, rudele au intrat în alertă și au cerut ajutorul autorităților. Persoanele nu au putut fi contactatate, deoarece nu aveau telefoane la ei. 23 de pompieri din cele 7 subunități de intervenție s-au mobilizat rapid, folosind o autospecială de stingere, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 5 autospeciale de serviciu, 8 baloane de iluminat și un echipaj SMURD și au pornit în căutarea persoanelor dispărute”, transmite ISU Timiş.

După aproximativ 2 ore de căutări, cele două persoane au fost găsite pe drumul județean DJ 572, între localitățile Țes și Brestovăț, de un voluntar care s-a alăturat echipajelor de intervenție.

Din fericire, bunica și nepoțelul s-au ales doar cu o sperietură.

Ei au fost evaluați medical de către echipajul SMURD, însă nu au necesitat îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă tras de medicii de la Babeş! Abuzul de antibiotice face ca în cazul unor infecții severe să nu mai existe soluții terapeutice

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Călătorie gratuită la bordul Pelicanului, muzică și dans pentru timișoreni, și nu numai, în acest weekend! Se deschide graniţa cu Serbia, pentru ambarcaţiuni

În acest weekend, se redeschide punctul de frontieră temporar, pe Bega, între România și Serbia, iar cu acest prilej, proiectul ”Ecluze pe Bega / Timișoara – port cultural” aduce o serie de activități și evenimente, ce sărbătoresc istoria bogată a canalului și legătura unică pe care acesta o asigură între comunități.

Cea mai vocală angajată din Primăria Timişoara revine în funcţie! Mirela Toc este repusă în drepturi, la PLMSTF

Aflată în permanent conflict cu conducerea Primăriei Timişoara, sancţionată atât de Nicolae Robu, cât şi de Dominic Fritz, Mirela Toc va fi, de mâine, reintegrată în funcţie.

Viitorii studenți UVT își pot crea dosarele de înscriere, online, pe platforma de admitere, accesând site-ul admitereonline.uvt.ro

Aspiranții la studii universitare pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea candidaților cât mai facilă – admitereonline.uvt.ro.