Skip to main content

Video: Ceremonie inedită! Doi tineri au purtat uniforma de poliţist şi cea de pompier, la cununia civilă

Dragobetele din acest an va rămâne mereu în amintirea a doi tineri care au decis să îşi uneacsă destinele, în faţa ofiţerului de stare civilă.

Este vorba despre Ana-Maria şi Flavius, din jude’ul Hunedoara, amândoi angajaţi în cadrul MAI, lucru de care sunt extrem de mândri.

Aşa că au ales ca în ziua cea mare să îmbrace uniformele de serviciu. Ea, de poliţist, iar el, de pompier.

CITEŞTE ŞI: Tragedia din Pasajul Michelangelo se poate repeta oricând! Primarul Timişoarei: “Refuz să mai tac şi să devin complicele unui stat care ucide”

“Ana-Maria este încadrată la I.P.J. HUNEDOARA de aproximativ 6 ani, fiind polițist rutier, după ce şi-a desfășurat activitatea, inițial, la Postul de Poliție Ghelari, iar Flavius este angajat al I.S.U. Hunedoara din 2022 (fiind conducător de autospecială şi viitor tătic). de Dragobete, colegii în uniformă le urează tinerilor căsătoriţi „Casă de piatră și multă fericire”!”, transmite IPJ Hunedoara.

Cei doi tineri s-au logodit anul trecut, când Flavius a cerut-o în căsătorie pe ana-Maria, în timpul unui control în trafic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.