Skip to main content

Video: Atacul sângeros de la Giroc a fost filmat de un martor! Imaginile sunt terifiante

Incidentul șocant petrecut în comuna Giroc, județul Timiș, a fost filmat de o femeie care a observat ce se întâmplă.

În imagini se vede cum tânărul de 24 de ani se năpustește asupra victimei și o lovește cu cuțitul.

Femeia încearcă să se refugieze în scara blocului, însă agresorul o trage înapoi, o lipește cu spatele de perete și o mai înjughie de câteva ori.

În cele din urmă bărbatul se oprește, cel mai probabil speriat de martori, aruncă cuțitul și se face nevăzut.

CITEȘTE ȘI: Noi restricții de circulație la Timișoara, anunțate de Primărie! În plus, două străzi devin cu sens unic

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns de urgență o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la spital.

De cealaltă parte, agresorul a încercat să își piardă urma, însă a fost capturat de polițiști, în Buziaș.

Bărbatul este angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, astfel că dosarul a fost preluat de Parchetul Militar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.