Skip to main content

Femeie înjunghiată, cu sălbăticie de fostul iubit! Desfăşurare uriaşă de forţe, pentru capturarea agresorului

S-a dat alarma, în urmă cu puţin timp, pentru identificarea şi prinderea unui individ care a lăsat o femeie într-o baltă de sânge, în scara blocului în care aceasta locuia.

Victima, o femeie de 32 de ani, din comuna Giroc, a fost înjunghiată de individ, de cinci ori, după care atacatorul a încercat să îşi piardă urma.

CITEŞTE ŞI: „Mafioţii” de pe malul Begăi îl acuză pe Fritz că se foloseşte de ei, pentru a câştiga capital electoral: Lumea savurează acest Corrado Cattani al Timişoarei

Din primele informaţii se pare că agresorul ar fi un tânăr de 24 de ani, cu care femeia ar fi avut o idilă.

Aceasta ar fi pus punct relaţiei, lucru pe care bărbatul nu a putut să îl accepte, iar astăzi a mers la ea acasă, pentru a o convinge să se întoarcă la el,

S-au întâlnit în scara blocului, unde au început să se certe, iar lucrurile au degenerat.

Tânărul a scos un cuţit, a înjunghiat-o pe femeie, în repetate rânduri, după care a fugit.

Martorii au sunat la 112, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii depun toate efortuile pentru o salva.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă amplă şi încearcă acum să dea de urma individului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.