Skip to main content

A fost prins tânărul care şi-a înjunghiat amanta, lângă Timişoara! Unde l-au încolţit oamenii legii?

După patru ore de căutări, tânărul de 24 de ani care a lăsat într-o baltă de sânge o femeie din Giroc, a fost capturat de oamenii legii.

Este vorba despre un pompier care avusese o relaţie cu victima şi care nu a putut suporta despărţirea de aceasta.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Agresorul care a înjunghiat de cinci ori, o femeie, este pompier! Sunt filtre la toate ieşirile din oraş, pentru prinderea lui

Astăzi, într-o criză de gelozie, a înjunghiat-o pe femeie de cinci ori, după care a fugit,

Un vecin, alertat de ţipetele disperate ale victimei a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de medici şi poliţişti.

Femeia de 32 de ani a fost transportată la spital, iar oamenii legii au început căutările agresorului.

În urmă cu puţin timp, el a fost depistat pe raza oraşului Buziaş, acolo unde este şi angajat în cadrul Detaşamentului de Pompieri.

A fost dus la audieri, la sediul IPJ Timiş, după care va ajunge în faţa magistraţilor de la Tribunalul Militar, care vor decide, cel mai probabil, reţinerea lui pentru 24 de ore, după care arestul preventiv.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.