Skip to main content

Noi restricții de circulație la Timișoara, anunțate de Primărie! În plus, două străzi devin cu sens unic

Modificări de sensuri și străzi închise, în cartierul Elisabetin din Timișoara.

Primăria anunță modificări în circulația rutieră în zona respectivă, unde este realizat culoarul velo Traian Lalescu – Cosminului.

Astfel, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei și Poliția Rutieră au decis instituirea de sensuri unice pe străzile Cozia și Memorandului. Acum urmează schimbarea semnalizării rutiere, cu restricții pe durata intervențiilor.  

Pentru efectuarea lucrărilor de semnalizare rutieră, traficul rutier va fi închis pe străzile Cozia și Memorandului, în perioada 20 octombrie, ora 20:00 – 22 octombrie, ora 20.00. 

De asemenea, în perioada 18. octombrie, ora 08:00 – 19 octombrie, ora 19:00, va fi restricționat traficul rutier pe strada Piața Crucii. 

Totodată, circulația rutieră va fi restricționată în perioada 20 octombrie, ora 08:00 și până în 21 octombrie, ora 19.00, pe strada Aurel Cândea, tronsonul cuprins între Piața Crucii și bulevardul Victor Babeș. 

Recent, municipalitatea a făcut lucrări de reparații pe strada Memorandului, și astfel au fost ridicate căminele la nivelul drumului și s-au făcut intervenții în zonele unde apar bălți în urma ploilor.

Modificările vin în contextul în care Primăria Timișoara amenajează un culoar velo care va uni trei zone verzi din cartierul Elisabetin: Parcul Vasile Adamachi, Parcul Crucii și scuarul Piața Bisericii. Pista va parcurge străzile Traian Lalescu – Doctor Aurel Cândea – Martir Sorinel Leia – Cosminului. Va avea o lungime de 1,2km și va fi cu sens dublu pentru biciclete.

În total, sunt în curs de amenajare 3 intersecții ridicate la nivel cu trotuarul: Sorinel Leia – Memorandului, Aurel Cândea – Piața Crucii și Cosminului – Coresi. Este un culoar de mobilitate care va lega Bvd. Pârvan de strada Eneas și care, în viitor, va fi conectat cu rețeaua Transilvania – Vulturilor – Crizantemelor – Podul Pietonal Gelu – malurile Begăi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.