Skip to main content

Veste proastă pentru șoferi! Se închide traficul, în mai multe zone din Timișoara! Care sunt sectoarele de drum afectate?

Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.

În primă fază, la solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul primăriei a aprobat închiderea traficului rutier, pentru executarea lucrărilor la obiectivul ”CL13 : Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Sud Lot 1”.

Astfel că, circulația rutieră se va închide etapizat, începând de duminică, după cum urmează:

  • etapa I, în perioada 23 iunie – 06 iulie, pe strada Lămâiței, tronsonul cuprins între strada Nicolae Andreescu și strada Eugen Cuteanu;
  • etapa II, în perioada 15 iulie – 10 august, pe strada Eugen Cuteanu, tronsonul cuprins între imobilul cu nr. 21 și strada Lămâiței (pe o distanță de 117 m) și respectiv între imobilul cu nr. 21 și strada Nicolae Andreescu (pe o distanță de 85 m);
  • etapa III, în perioada 06 – 13 iulie, pe strada Lămâiței, tronsonul cuprins între strada Ardealului și strada Ioan Slavici.

De asemenea, la solicitarea Societății Drumuri Municipale Timișoara, traficul rutier va fi închis din data de 25 iunie, pentru realizareai lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, după cum urmează:

  • în perioada 25 iunie – 05 august, în intervalul orar 07:00-18:00, pe strada Evlia Celebi;
  • în perioada 25 iunie – 11 august în intervalul orar 07:00-18:00, pe strada Palmierilor, tronsonul cuprins între strada Mătăsarilor și calea Dorobanților;
  • în perioada 06 – 16 iulie, în intervalul orar 07:00-18:00, pe strada Protopop George Dragomir, tronsonul cuprins între Piața Crucii și bulevardul Mihai Viteazul.

Primăria recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.