Skip to main content

“Ne batem până la ultimul strop de energie!” Revolta primarilor dezamăgiţi că Alfred Simonis va fi candidatul comun PNL-PSD, la Consiliul Judeţean Timiş

Se anunţă o şedinţă cu scântei în Bucureşti, la PNL, unde vor participa mai mulţi primari, viceprimari şi consilieri judeţeni din Timiş.

În frunte cu ediul din Sânnicolau Mare, aceştia vor să ceară socoteală liderilor liberali care au fost de acord ca Alin Nica să fie scos din lupta pentru CJT.

Asta în contextul în care, în urma negocierilor dintre PSD şi PNL, s-au stabilit candidaţi comuni în cinci judeţe, printre care şi în Timiş.

CITEŞTE ŞI: Traficanți de droguri, săltați de mascați! Polițiștii au găsit în locuințele lor canabis, cristal și amfetamină, dar și sume importante de bani

Astfel, la CJT urmează să candideze Alfred Simonis de la PSD, iar la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, din partea PNL.

Situaţia îi revoltă pe susţinătorii lui Alin Nica, printre care se numără şi primarul din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza.

“Vrem ca Alin Nica să rămână candidatul PNL la Consiliul Judeţean, iar domnul Robu, la Primăria Timişoara. Nu ştim ce vom face (în cazul în care Alin Nica nu va fi candidatul PNL – n.a). Noi deocamdată ne luptăm ca Alin să rămână candidatul PNL, PNL să câştige Consiliul Judeţean şi Primăria Timişoara. Ne batem până la ultimul strop de energie”, a declarat pentru Sursa de Vest, Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare.

Acesta ia în calcul plecarea din partid, în cazul în care şi Alin Nica va face acest pas.

De altfel, conform unor surse din interiorul PNL Timiş, primarii au fost puşi să voteze dacă îl urmează pe Nica într-o altă formaţiune politică sau rămân să îl susţină pe Alfred Simonis, la Consiliul Judeţean Timiş.

“Părerile sunt împărţite. Sunt primari care au spus că rămân la PNL, alţii care au spus că merg cu domnnul Alin Nica. Clar că opţiunea este pe dreapta, dacă nu ar fi aşa am accepta candidatura lui Alfred Simonis. Dar nu e aşa. Pe noi ne interesează partidul,  nu neapărat persoana lui Alin Nica. Ştim foarte clar că partidul va avea foarte mult de suferit şi în viitor se va dezintegra. Nu ne-am fi bătut dacă nu am fi avut sondaje care să arate că avem prima şansă la Consiliul Judeţean”, a mai spus Groza.

Prima opţiune a lui Alin Nica, după ce a fost tras pe linie moartă de PNL, este Forţa Dreptei, partid condus, la nivel naţional, de Ludovic Orban.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.