Skip to main content

USR a pus batista pe ţambal! Ana Munteanu, suspendată din partid, pentru un an de zile

Aseară, liderii USR Timiş s-au întrunit în şedinţă, pentru a analiza scandalul generat de consilierul local, Ana Munteanu.

Dacă în primă fază, colegii de partid au fost solidari cu acţiunea Anei, în cele din urmă, presiunea publică i-a făcut să îşi schimbe poziţia.

Pe aceeaşi temă:

Fritz se delimitează și nu prea, de consiliera acuzată că a trimis clienți falși la un restaurant, apoi a comandat un control

Ana Pauker de Timişoara, în atenţia consilierilor locali. Roxana Iliescu îi cere primarului să îşi sancţioneze colega de partid

Aşa că, după o săptămână de la descinderea orchestrată de Ana Munteanu, aceasta a fost judecată de Biroul Judeţean al partidului.

CITEŞTE ŞI: Noi măsuri restrictive! În Timişoara nu mai poţi ieşi din casă, după ora 20:00

“Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timișoara, nu este să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale și să avem încredere că ele vor acționa potrivit legii”, a anunţat preşedintele USR Timiş, Cristian Moş.

La final, USR-iştii au votat în unanimitate, suspendarea Anei din partid, pe o perioadă de un an.

Cel mai probabil, decizia a fost luată doar în încercarea de a spăla imaginea partidului.

În continuare, USR-iştii fac scut în jurul Anei, condamnându-i pe cei care o critică.

“Condamnăm cu fermitate violența verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban și amenințările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021. Indiferent de greșelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament.

Condamnăm, de asemenea, știrile false fabricate și promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferința victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea în ansamblul ei are nevoie să respingă astfel de practici și să încurajeze propagarea adevărului. Știrile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”, a mai scris Cristian Moş.

CITEŞTE ŞI: Impact violent, la intrarea în Timişoara! 4 persoane, implicate în accident

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.