Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fritz se delimitează și nu prea, de consiliera acuzată că a trimis clienți falși la un restaurant, apoi a comandat un control

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reacție întârziată a primarului Timișoarei, cu privire la incidentul provocat de colega lui de partid, supranumită mai nou, Ana Pauker.

La aproape o săptămână de când Ana Munteanu a descins, însoțită de jandarmi, la Hotel Del Corso, Fritz se ascunde în spatele pandemiei.

Susține că nu știe exact ce s-a întâmplat, pentru că a fost ocupat cu problemele legate de numărul mare de infectări cu coronavirus.

Dar, cum presiunea publică este tot mai mare, edilul a decis să aibă o poziție publică, cu privire la acest subiect.

Aleșii locali au o responsabilitate deosebită să evite orice fel de suspiciune că ar putea să se amestece în aceste atribuții exclusive ale forțelor de ordine. De aceea, spun fără echivoc că aceste evenimente nu ar fi trebuit să se întâmple. Consider că a mea colega a făcut o eroare de judecată. Această eroare nu reprezintă modul în care reprezentanții aleși ai partidului nostru își exercită responsabilitatea față de administrație si comunitate. Știu că Ana Munteanu regretă cele întâmplate. Este o lecție pentru tinerii politicieni că există o linie de demarcație între acțiuni civice de acest gen și acțiunea politică și administrativă. Dacă și cum această greșeală va fi sancționată este în mâinile organelor de partid, știu că în seară asta se va reuni Biroul Județean pentru a discuta speța”, a transmis Dominic Fritz.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login