Skip to main content

A fost actualizată lista ţărilor pentru care se impune carantină de 14 zile, persoanelor care sosesc în România!

Guvernul a publicat lista actualizată țărilor pentru care se impune carantina la sosirea în România.

CITESTE SI: USR a pus batista pe ţambal! Ana Munteanu, suspendată din partid, pentru un an de zile 

Cei care sosesc în România din aceste state intra în carantina pentru 14 zile sau 10 daca daca prezinta un test PCR negativ facut cu cel mult 72 de ore inainte de intrarea in tara.

Masura nu li se aplica celor care sunt vaccinați cu ambele doze sau ca au avut, în ultimele 90 de zile, COVID-19 și s-au vindecat.

Și cei care vin din Marea Britanie scapă de restricții, după ce țara a fost scoasă de pe lista galbenă.

Iată însă, țările care se află pe lista galbenă și pentru care se impune în continuare carantina: Teritoriul Insulelor Wallis si FutunaBonaire, Saint Eustatius and Saba, Cehia, Estonia, San Marino, Muntenegru, Ungaria, Seychelles, Curaçao, Serbia, Iordania, Malta, Liban, CipruPalestina, Suedia, Polonia, Slovacia, Bahrain, Italia, Slovenia,  Aruba, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Franța, Monaco, Bulgaria, Kosovo, Andorra, Brazilia, KuweitUruguay, Olanda, Letonia, Luxemburg, Austria, ChileBelgiaBosnia and Herzegovina, Paraguai și Africa de Sud.

CITEŞTE ŞI: Noi măsuri restrictive! În Timişoara nu mai poţi ieşi din casă, după ora 20:00

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.