Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ana Pauker de Timişoara, în atenţia consilierilor locali. Roxana Iliescu îi cere primarului să îşi sancţioneze colega de partid

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Continuă scandalul provocat de consilierul local USR, Ana Munteanu, prin descinderea pe care a făcut-o la un restaurant din Timişoara.

Roxana Iliescu, consilier din partea Pro România, cere un proiect de Hotărâre pentru aplicarea de sancţiuni în acest caz.

CITEŞTE ŞI: Răzbunare în stil mafiot! Doi bărbaţi au fost blocaţi în trafic şi bătuţi, iar maşina le-a fost avariată

“Astăzi am trimis către Primăria Timișoara o solicitare ce vizează demararea procedurii aferente promovării unui Proiect de Hotărâre privind sancționarea consilierului local Ana Munteanu, conform art. 233 alin. (1) litera g) din OUG 57/2019.

Este important ca toată lumea să înțeleagă, indiferent de afinități personale sau politice, că există atribuții clare precum și drepturi și obligații prevăzute de Codul Administrativ pe care toți aleșii locali trebuie să le respecte.

Totodată, fiecare consilier local trebuie să dea dovadă de responsabilitate în acțiunile pe care le întreprinde și să excludă total din comportamentul lor o conduită abuzivă, în afara legii.

Modelul de dramatizare userist, acum întâlnit și la AUR, cu descinderi regizate în care diverși se prevalează abuziv de influența funcțiilor obținute prin votul de încredere al cetățeanului, nu este deloc constructiv și nu aduce în mod concret niciun beneficiu comunității.

Haideți să lăsăm actoria deoparte, jandarmii nu sunt recuzită!”, a scris Roxana Iliescu, pe facebook.

Ana Munteanu, colega de partid a primarului Dominic Fritz a ajuns în atenţia opiniei publice, la finalul săptămânii trecute.

Atunci, ea a mers însoţită de jandarmi, la restaurantul Hotelului Del Corso, ca să demonstreze o încălcare a legii.

A transmis totul live, pe facebook şi şi-a atras nenumărate critici.

În primul rând, Ana este acuzată de abuz, pentru că a făcut uz de calitatea de consilier local, pentru a le ordona jandarmilor un control.

CITEŞTE ŞI: Explozie de cazuri noi de coronavirus! Peste 6.600 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore. Alți 140 de oameni au murit

De asemenea, i se reproşează că această descindere este un act de răzbunare, pentru că proprietarul hotelului a reclamat că Primăria nu îi răspunde de 5 luni, la o cerere de scutire de la plata chiriei.

Şi nu în ultimul rând, consiliera USR este acuzată că totul a fost o înscenare, clienţii din restaurant fiind de fapt trimişi de ea.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login