Skip to main content

Un scoțian îndrăgostit de România nu va uita prea curând ultima experiență în țară! A rămas cu motocicleta pe marginea drumului, iar doi polițiști i-au sărit imediat în ajutor

Un motociclist din Scoția, care conducea pe drumurile din vestul României, a avut nevoie de ajutor, iar polițiștii au intervenit imediat.

Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în localitatea Păclișa, din județul Hunedoara, unde, Cristian și Anton, doi polițiști care acționau în cadrului planului de acțiune pe viteză, au văzut un motociclist, care stătea într-o parcare din localitate, având casca și o piesă din vehicul pe jos.

Aceștia s-au apropiat de motociclist, gândindu-se ca a pățit ceva. Atunci au aflat că numele bărbatului este Dougie și că a venit în țară tocmai din Scoția, îndreptându-se spre Sebeș, pentru a participa la un eveniment pe motor.

Cei doi polițiști nu au stat pe gânduri și l-au ajutat imediat pe Dougie să-și repare motocicleta, iar apoi l-au împins până motorul s-a pus din nou în mișcare.

Ulterior, Cristian și Anton i-au dat lui Dougie un numărul lor de telefon, în cazul în care mai avea nevoie de ajutor.

Mai târziu, motociclistul le-a trimis un mesaj celor doi, însă nu pentru că a pățit ceva, ci pentru a le mulțumi pentru ajutor și a-i anunța că a ajuns cu bine la destinație.

„Big thanks. Got to my destination în Petresti (near Sebes). All is working perfect. Thanks for all your help…”/ Multe mulțumiri! Am ajuns la destinație, în Petrești, lângă Sebeș. Totul merge perfect. Mulțumesc pentru tot ajutorul acordat”, le-a transmis Dougie celor doi polițiști hunedoreni.


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.