Skip to main content

Tragedie la pescuit! Un bărbat și-a găsit sfârșitul în râul Timiș, după ce a încercat să își recupereze ustensilele de prins pește!

S-a dat alarma, cu puțin timp în urmă, după ce un bărbat de 70 de ani a intrat în râul Timiș și nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Bărbatul se afla la pescuit, în apropiere de podul din Șag, când s-a întâmplat nenorocirea. Mai multe articole specifice i-au picat în apă, moment în care acesta s-a aruncat în râu, în încercarea de a le recupera, însă a fost prins de curenții puternici și tras la fund.

Mai multe persoane din apropiere au sărit în apă și l-au readus la mal, inconștient.

„Azi, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 14 Rurale Peciu Nou au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona podului din Șag, un bărbat a intrat în râul Timiș, pentru a recupera mai multe articole de pescuit, iar din cauza curenților nu a mai ieșit la suprafața, fiind readus la mal de mai multe persoane aflate în zonă”, transmite IPJ Timiș.

Medicii care au ajuns la fața locului, au încercat din răsputeri să îl readucă la viață, însă au fost nevoiți să constate decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.