Skip to main content

Un bloc întreg, inundat de fum! Pompierii au salvat o femeie prăbușită în holul apartamentului de unde ieșea fumul

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență la un bloc de locuințe din Hunedoara, după ce dintr-un apartament ieșea fum.

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului, iar pompierii au depistat faptul că degajări mari de fum ieșeau dintr-un apartament situat la etajul 1 al clădirii.

Pompierii au deblocat ușa apartamentului din care ieșea fumul dens și au salvat o femeie aflată singură în locuință și care era căzută în holul apartamentului.

După evaluarea medicală efectuată de echipajul SMURD, femeia, conștientă și cooperantă, a refuzat transportul la spital.

Pompierii au constatat că fumul din apartament și casa scării a provenit din bucătărie, în urma folosirii aragazului.

Nu a fost pericol de incendiu și nici nu s-a impus evacuarea altor persoane din blocul de locuințe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.