Skip to main content

O mașină care transporta trei pacienți la dializă, s-a răsturnat, după ce șoferul ar fi adormit la volan!

Accident grav în vestul țării! Patru persoane au ajuns la spital, după ce o mașină care transporta pacienți la dializă s-a răsturnat în afara carosabilului.

În mașina de transport pacienți se aflau trei persoane care urmau să ajungă la tratament și șoferul. Din primele informații se pare că bărbatul care se afla la volan ar fi adormit.

Accidentul s-a petrecut pe DN66, în apropiere de orașul Călan din județul Hunedoara.

La sosirea echipajelor de salvare, persoanele rănite erau conștiente și cooperante. Două dintre victime au au fost transportate la spitalele din Hunedoara, iar alte două persoane, la Deva.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest caz.

La data de 24 mai 2024, în jurul orei 11:20, un bărbat de 59 de ani, din comuna Ghelari, în timp ce transporta pe DN66, pe raza orașului Călan, cu o ambulanță privată 3 persoane, respectiv o femeie de 72 de ani și doi bărbați, în vârstă de 54 și de 64 de ani, toți din Hațeg, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. La fața locului s-a deplasat echipa operativă și două echipaje medicale, cele 4 persoane implicate în evenimentul rutier (conducătorul auto și cei trei pasageri) fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.