Skip to main content

Ultimele achiziții, marca AUR! Un medic și un antreprenor s-au alăturat filialei Timiș

Organizaţia Timiş a partidului AUR îşi îngroaşă rândurile de la o zi la alta, cu oameni care îşi doresc să ajungă primari sau consilieri locali, funcţii din care să îşi impună propriile politici.

Este şi cazul lui Milovan Slovenski, medic cardiolog din Timişoara, care spune că a ales acest partid pentru că este singurul care face o opoziţie reală PSD şi PNL.

CITEŞTE ŞI: Autobuz cu pasageri, indisponibilizat de poliţişti, pe autostradă, iar şoferul, sancţionat cu o amendă uriaşă

Îşi doreşte să ajungă în Consiliul Local Timişoara, unde va propune şi susţine proiecte care schimbe în bine sistemul sanitar.

„Motivele pentru care am aderat la acest partid: este unicul partid de opoziție! Între PSD și PNL nu sesisez nicio diferență.(…) Sistemul de sănătate din România și orașul meu, Timișoara, sunt obiectivele mele. Aparatura de specialitate nu este folosită aproape deloc deoarece nu găsim bugetul necesar pentru funcționarea acestora în condiții normale. Acest lucru trebuie schimbat. Este esențial. La ora actuală geriatria nu este dezvoltată, iar bătrânii noștri sunt lipsiți complet de ajutor medical, social, așadar trebuie înființate secții de geriatrie de stat, implicarea asistenței sociale, pe scurt gestionarea acestor situații. O mulțime de lucruri nu sunt puse la punct și nimeni nu dorește să se implice!  Guvernările amână rezolvarea acestor situații de la o guvernare la alta, iar AUR va aduce suflul nou de care țara noastră are atâta nevoie!”, a spus Milovan Slovenski.

Un alt membru AUR care îşi propune să obţină o funcţie importantă, în acest an, este Dorina Mihai.

Femeie de afaceri, aceasta vrea să devină primar în Remetea Mare.

„Consider că localitatea în care locuiesc este deficitară în multe aspecte: infrastructură, calitatea apei, bugetul comunei repartizat în mod greșit și cred cu fermitate că se pot schimba multe lucruri în bine dacă în fruntea administrației locale vor ajunge persoane competente și dornice să facă îmbunătățiri. Sunt hotărâtă și determinate să schimb modul de administrare al localității punând accent pe dorințele locuitorilor și necesitățile localității noastre”, a declarat Dorina Mihai.

CITEŞTE ŞI: Primii proprietari de clădiri istorice reabilitate, scutiți de la plata impozitului timp de 5 ani! Se mai pot depune cereri până în 31 martie

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.