Skip to main content

Adăpostul de câini de la Danyflor, călcat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor! Ce măsuri au fost luate împotriva firmei în care Primăria Timişoara pompează milioane de lei?

Condiţiile mizere în care sunt ţinuţi câinii fără stăpân la adăpostul Danyflor au ajuns şi în vizorul Poliţiei Animalelor care a descins la adăpostul de lângă Timişoara.

Au constatat că toate neregulile semnale de cei care au trecut pe acolo se confirmă, astfel că au amendat firma, cu 10.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Ultimele achiziții, marca AUR! Un medic și un antreprenor s-au alăturat filialei Timiș

În control au fost şi inspectorii DSV care spun că reprezentanţii adăpostului au început să remedieze deficienţele descoperite în urmă cu o săptămână.

“La controlul precedent i-am sancţionat cu avertisment, pentru că era depăşită capacitatea cuştilor şi le-am dat termen o lună de zile să construiască noi cuşti. Noi nu putem să îi sancţionăm de mai multe ori, pentru aceeaşi neregulă. Acum am văzut că au reuşit să diminueze numărul de câini cu 50 şi, în plus, au început să construiască alte cuşti”, a declarant pentru Sursa de Vest, Flavius Nicoară, directorul DSV Timiş.

Condiţiile improprii în care sunt ţinuţi câinii de la Danyflor sunt cunoscute de ani de zile, însă lucrurile se par să nu se schimbe.

Acum, scandalul a reizbucnit după ce o femeie care a vrut să scoată un patruped din adăpost şi-a povestit experienţa pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.