Skip to main content

Adăpostul de câini de la Danyflor, călcat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor! Ce măsuri au fost luate împotriva firmei în care Primăria Timişoara pompează milioane de lei?

Condiţiile mizere în care sunt ţinuţi câinii fără stăpân la adăpostul Danyflor au ajuns şi în vizorul Poliţiei Animalelor care a descins la adăpostul de lângă Timişoara.

Au constatat că toate neregulile semnale de cei care au trecut pe acolo se confirmă, astfel că au amendat firma, cu 10.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Ultimele achiziții, marca AUR! Un medic și un antreprenor s-au alăturat filialei Timiș

În control au fost şi inspectorii DSV care spun că reprezentanţii adăpostului au început să remedieze deficienţele descoperite în urmă cu o săptămână.

“La controlul precedent i-am sancţionat cu avertisment, pentru că era depăşită capacitatea cuştilor şi le-am dat termen o lună de zile să construiască noi cuşti. Noi nu putem să îi sancţionăm de mai multe ori, pentru aceeaşi neregulă. Acum am văzut că au reuşit să diminueze numărul de câini cu 50 şi, în plus, au început să construiască alte cuşti”, a declarant pentru Sursa de Vest, Flavius Nicoară, directorul DSV Timiş.

Condiţiile improprii în care sunt ţinuţi câinii de la Danyflor sunt cunoscute de ani de zile, însă lucrurile se par să nu se schimbe.

Acum, scandalul a reizbucnit după ce o femeie care a vrut să scoată un patruped din adăpost şi-a povestit experienţa pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.