Skip to main content

Autobuz cu pasageri, indisponibilizat de poliţişti, pe autostradă, iar şoferul, sancţionat cu o amendă uriaşă

Un control de rutină, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, a scos la iveală mari nereguli la un autobuz cu 26 de pasageri, care se deplasa spre Italia.

Bărbatul de la volan folosea o altă cartelă tahografică decât cea emisă pe numele lui, semn că nu respecta tmii de odihnă prevăzuţi de lege.

Verificările ulterioare au scos la iveală cinci astfel de abateri înregistrate pe cartela utilizată de şoferul de 34 de ani.

CITEŞTE ŞI: Primii proprietari de clădiri istorice reabilitate, scutiți de la plata impozitului timp de 5 ani! Se mai pot depune cereri până în 31 martie

Colegul său avea şi el patru abateri, astfel că ambii conducători au fost amendaţi: primul cu 30.000 de lei, iar cel de-al doilea, cu 1.000 de lei.

În plus, autobuzul a fost indisponibilizat, astfel că cei 26 de călători au fost preluaţi de un alt mijloc de transport, pentru a fi duşi la destinaţie.

„Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au oprit, pentru control un autobuz cu pasageri, care se deplasa pe A1, calea 1, la km 584. La volanul autobuzului a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din jud. Vaslui, care transporta 26 de pasageri spre Italia. Verificările polițiștilor au stabilit că șoferul utiliza altă cartela tahografică decât cea emisă pe numele său, iar cartela sa avea înregistrate 5 abateri. Conducătorului auto cu care acesta efectua cursa i-au fost constatate 4 abateri cu privire la nerespectarea timpilor de odihnă”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.