Skip to main content

Turist german, luat cu elicopterul SMURD de pe munte, după un accident la schi!

S-a dat alarma astăzi, pe Muntele Mic, după ce un tânăr de 27 de ani, a suferit un accident pe pârtia de schi.

Cei de la Salvamont au intervenit rapid pentru acordarea primului ajutor și, având în vedere locul producerii accidentului, dar și afecțiunile grave ale victimei, au solicitat sprijinul elicopterului SMURD. Tânărul a fost preluat de medici și transportat ulterior la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Tânărul este de naționalitate germană și a venit la schi în România.

Astăzi, 1 februarie a.c., elicopterul SMURD Caransebeș a intervenit pe Muntele Mic, la cota 1600, pentru salvarea unui cetățean german, în vârstă de 27 de ani, care a suferit o plagă tăiată în urma unui accident de schi. Echipajul elicopterului a preluat cetățeanul german și l-a transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate”, transmite Salvamont Muntele Mic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.