Skip to main content

Trei copii şi doi adulţi, victimele unui accident rutier grav! A fost solicitat elicopterul SMURD

Mai multe echipaje de salvare au intervenit, în urmă cu puţin timp, la locul unui accident rutier, în care au fost implicate o maşină şi o autoutilitară.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7, la ieşirea din Pecica spre Arad, iar în urma impactului autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile.

CITEŞTE ŞI: Femeie însărcinată, salvată de la înec, de poliţiştii de frontieră! Victima era, împreună cu soţul ei, într-o barcă eşuată

În urma impactului, cinci persoane, printre care şi trei copii, au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital.

La locul accidentului a ajuns de urgenţă şi un elicopter SMURD.

„Un bărbat de 36 de ani, din județul Sibiu, a condus un autoturism pe D.N. 7, dinspre Arad spre Pecica. La efectuarea unei manevre la stânga, o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din județul Mureș a intrat în coliziune cu autoturismul. În urma accidentatului, 5 persoane, dintre care 3 copii minori au fost transportate la spital, pentru evaluarea stării și acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănite ușor, la prima vedere”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

CITEŞTE ŞI: Hubul de sănătate de la Timişoara, în linie dreaptă! Rafila spune că în câţiva ani, Spitalul Judeţean va deveni unul regional, în adevăratul sens al cuvântului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.