Skip to main content

Femeie însărcinată, salvată de la înec, de poliţiştii de frontieră! Victima era, împreună cu soţul ei, într-o barcă eşuată

Intervenţie de urgenţă, a poliţiştilor de frontieră, care au fost anunţaţi, în miez de noapte, despre dispariţia unei ambarcaţiuni în care erau două persoane.

Este vorba despre o femeie însărcinată şi soţul ei, care au vrut să facă o plimbare cu barca, pe Dunăre, dar din cauza vântului extrem de puternic, nu au mai putut controla ambarcaţiunea.

CITEŞTE ŞI: Hubul de sănătate de la Timişoara, în linie dreaptă! Rafila spune că în câţiva ani, Spitalul Judeţean va deveni unul regional, în adevăratul sens al cuvântului

Cele două persoane erau în zona localităţii Moldova Nouă, însă localizarea lor a fost dificilă, din cauza condiţiilor meteo.

„În jurul orei 23.30 la dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliției orașului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului național de urgență 112, s-a semnalat dispariția unei ambarcații cu două persoane pe direcția km flv 1046. Din cauza condițiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenția colegilor noștri cu ambarcațiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceștia au reușit să identifice ambarcațiunea, care era eșuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Cele două vicitme au fost preluate de polițiștii de frontieră, fiind transportate în siguranță la mal.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii au supus-o mai multor investigaţii de specialitate, pentru a se asigura că sarcina nu este în pericol.

CITEŞTE ŞI: Video: Incendiu uriaş, la un motel şi un restaurant! Au intervenit pompieri din două judeţe

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.