Skip to main content

Tragedie! Un tânăr de 31 de ani, găsit mort într-un bazin de înot din Timișoara! Medicii l-au resuscitat minute în șir, însă din păcate, fără rezultat

Un tânăr de 31 de ani din Timișoara a fost găsit mort într-un bazin de înot din zona Dacia.

Tânărul mergea regulat la bazin, iar aseară, în timp ce înota, a dispărut la un moment dat sub apă. Ceilalți timișoreni care erau în bazin au observat că ceva nu este în regulă, iar când l-au scos, tânărul era inconștient.

Oamenii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor medicilor. Echipajul de salvare sosit la fața locului a început imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate nu l-au mai readus la viață.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 19:51, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost găsită într-un bazin de înot din municipiu, inconștientă. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani. Echipajul medical prezent la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat“, transmite IPJ Timiș

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.