Skip to main content

Distracție pe cinste, pentru cei mici, pe „Bulevardul copiilor la UVT”! Mai multe străzi din Timișoara vor fi închise, pentru desfășurarea activităților

Într-o lume plină de distracții pentru copii, Universitatea de Vest din Timișoara lansează către comunitate „Bulevardul copiilor la UVT”, care include inițiativele Mediu și Handbal ca la carte.

Acest eveniment este conceput pentru a încuraja adoptarea unor obiceiuri sănătoase și pentru a stimula participarea activă a copiilor în activități sportive, de învățare și experimentare.

Ateliere interactive și activități educative pe teme de mediu, un campionat de handbal, dar și alte întreceri sportive, se află pe agenda zilei de 1 Iunie la UVT. Evenimentul se desfășoară în cadrul agendei de evenimente „Luna Verde la UVT”.

Programul zilei de 1 Iunie la UVT va cuprinde turnee de minihandbal, baby handball – turneul „Handbal ca la Carte”, aflat la ediția a III-a – dar și de baschet, minivolei și șah, oferind celor peste 700 de copii, ce sunt așteptați să participe, oportunități excelente de a se bucura de sport și de a-și dezvolta abilitățile fizice și sociale. De asemenea, participanții vor avea la dispoziție terenuri pe bulevardul Vasile Pârvan, pentru a juca badminton.

Pentru desfășurarea a evenimentului, se vor impune următoarele restricții auto: Bulevardul Vasile Pârvan, pasajul Michelangelo și strada Traian Lalescu vor fi închise circulației rutiere pe data de 1 Iunie, în intervalul orar 4:00-17:00.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Universitar UVT și Universitatea de Vest din Timișoara și promite să fie o zi de neuitat, plină de distracție și activități recreative pentru cei mici.

Mai jos, cei interesați de eveniment, dar și cei care doresc să dea o mână de ajutor și copiilor mai puțin norocoși, pot afla mai multe detalii:

-„Colecta de alimente pentru copiii aflați în situații vulnerabile” -detalii la https://avizier.uvt.ro/listing/colecta-de-alimente-pentru-copii/


-⁠”Lecție de înot oferită copiilor de colegii de la FEFS și Worldclass” – înscrieri https://avizier.uvt.ro/listing/ora-de-inot-pentru-copii/


⁠-„Mediu & Handbal ca la carte” – 1 Iunie în Parcarea UVT Pârvan – detalii https://uvt.ro/cercetare/2024/05/programul-evenimentului-mediu-ca-la-carte-din-1-iunie-2024/, unde se află și un FORMULAR DE ÎNSCRIERE pentru concurenți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.