Skip to main content

VIDEO Descinderi în forță, în vestul țării! Contrabandiști de haine și cosmetice, ridicați de mascați!

Percheziții de amploare, la locuințele mai multor persoane, bănuite de comercializarea unor produse contrafăcute.

Polițiștii hunedoreni au descins, în această dimineață, în locuințele a trei persoane, din municipiul Orăștie și comuna Turdaș, unde au găsite zeci de haine, parfumuri, produse cosmetice și de igienă, contrafăcute.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că valoarea totală a lucrurilor deținute ilegal, iar mai apoi comercializate pe rețelele de socializare, se ridică la aproximativ 45.000 de lei.

Acum, oamenii legii continuă ancheta, în vederea adoptării măsurilor necesare.

„Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române, pentru combaterea infracționalității de orice fel”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.