Skip to main content

Spargere la Liceul Moisil din Timișoara! Un individ a furat 11 laptopuri dintr-un laborator! Hoțul a fost prins și dus direct după gratii

Jaf la o școală din Timișoara. Un individ a pătruns în interior și a furat din laboratorul de informatică 11 laptopuri.

Mai exact, spargerea s-a dat la Liceul Moisil. Unul dintre angajații instituției de învățământ a observat lipsa laptopurilor și a anunțat imediat Poliția. La scurt timp, oamenii legii au identificat vinovatul, în apropierea străzii Ghirlandei din oraș, fiind vorba despre un bărbat de 38 de ani, din comuna Bocșa, județul Caraș-Severin.

Polițiștii au recuperat toate cele 11 laptopuri, în valoare de 36.500 de lei, ulterior fiind restituite unității de învățământ.

Hoțul de 38 de ani a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.