Skip to main content

Telefonul mobil care a definit o întreagă generație – Nokia 3210 – relansat după 25 de ani, cu tot cu jocul Snake!

Telefonul Nokia 3210 este relansat după 25 de ani și este disponibil în culori care amintesc de acele vremuri: „Scuba Blue”, „Grunge Black” și „Y2K Gold”.

Telefonul este creat de inovatorii europeni Human Mobile Devices (HMD), producătorii telefoanelor Nokia.

„Dumbphone”-urile asu telefoanele cu taste și funcții de bază încep să devină din nou populare. În 2023, vânzările modelului cu clapetă Nokia 2660 Flip s-au dublat, iar producătorii se așteaptă la o creștere susținută a vânzărilor de telefoane clasice în 2024.

Aceste dispozitive sunt o soluție pentru ”detoxifierea digitală” într-o lume în care aproape patru din zece dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16-24 de ani (38%) sunt îngrijorați că petrec prea mult timp pe smartphone-uri.

Modelul Nokia 3210, un telefon emblematic, se întoarce în mijlocul exploziei la nivel global a popularității «dumbphone»-urilor, consumatorii căutând un echilibru între timpul petrecut în fața ecranelor și detoxifierea digitală. Nucleul filosofiei din spatele Nokia 3210 este simplitatea, ceea ce le oferă utilizatorilor spațiu pentru a fi complet prezenți în realitate. De fapt, uitați de termenul de «dumbphone»; acesta e «fun phone»-ul anului 2024”, spune Lars Silberbauer, CMO al Human Mobile Devices (HMD).

Nokia 3210 s-a lansat acum un sfert de secol și a devenit foarte repede un succes, conectând milioane de oameni. În 2024 se întoarce, dar de data aceasta scopul este de a deconecta oamenii de ecrane.

Modelul Nokia 3210 original are un loc foarte special în inimile multor consumatori, fiind cel mai bine vândut telefon mobil din toate timpurile. Este produsul perfect pentru a da un aer nou erei moderne, având totodată o istorie impresionantă, dar și un design emblematic. Nokia 3210 este considerat unul dintre cele mai importante terminale de telefonie mobilă din istorie și a fost îndrăgit de foarte multe persoane, multe dintre care au avut ca prim telefon mobil acest model. Este un suflu modern adus acestui design clasic, care vine odată cu sărbătorirea unui sfert de secol de la lansarea originalului și cu siguranță acest lucru va atrage privirile”, spune Ben Wood, Fondator ald Muzeului Telefoanelor Mobile („Mobile Phone Museum”).

Relansarea acestui model emblematic vine în momentul în care popularitatea telefoanelor clasice a crescut mult în ultimii an, pe măsură ce din ce în ce mai mulți tineri se deconectează și aderă la mișcarea de detoxifiere digitală.

Adus la zi pentru noile generații, modelul Nokia 3210 reimaginat are un design retro, dar elegant. Vine cu toate funcțiile esențiale pe care le aștepți de la un telefonic clasic, inclusiv o cameră de 2 MP, cu bliț (care sigur că poate fi folosit și pe post de lanternă) și o baterie de 1450 mAh2 care nu se termină fix când ești în mijlocul unei petreceri în timpul verii. Și pentru că e 2024, noul model Nokia 3210 vine cu 4G, pentru apeluri cu sunet cristalin.

Și, nu în ultimul rând, Nokia 3210 nu ar fi același dacă nu ar avea și jocul Snake. Pentru toți cei care își antrenau degetele în așteptarea acestui moment, gata să își anunțe prietenii și să vadă care poate atinge cel mai mare scor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.