Skip to main content

Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu trei zile zile, găsit într-o râpă! Cel mai negru coșmar al unei familii s-a adeverit!

Un bărbat dispărut în urmă cu trei zile a fost găsit mort într-o râpă!

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din municipiul București, venise de Paște în vizită la socrii săi, din localitatea Poienii de Jos din județul Bihor. Luni a plecat să exploreze zona, dar nu s-a mai întors.

Familia alarmată a început să-l caute, iar pentru că nu l-au găsit pe bărbat, au alertat Poliția.

Au fost mobilizați polițiști, jandarmi și voluntari care au început căutările.

Astăzi însă, după două zile, a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, într-o râpă dintr-o pădure, aflată în apropierea municipiului Beiuș.

„La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, alături de jandarmi, pompieri și voluntari, au continuat cercetările și căutările pentru găsirea unui bărbat de 49 de ani, din municipiul București, care plecase voluntar, de la domiciliul socrilor săi, din localitatea Poienii de Jos, comuna Buntești, județul Bihor, la data de 6 mai 2024, în jurul orei 19.00, fără a mai reveni, aspecte cu privire la care Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat la data de 7 mai a.c., la ora 00.10. Astfel, în jurul orei 13.00, bărbatul de 49 de ani a fost găsit, din nefericire, decedat, într-o râpă dintr-o zonă împădurită, greu accesibilă, din proximitatea municipiului Beiuș, județul Bihor”, transmite IPJ Bihor.

Trupul bărbatului a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei, urmând a fi stabilită cauza exactă a decesului.

De asemenea, polițiștii continuă ancheta pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.