Skip to main content

Nica şi Fritz, trebuie să dea explicaţii! Social democraţii din Timiş îi acuză pe liderii ADU că susţin candidatura unui penal   

Reacţie dură a conducerii PSD Timiş, după lansarea candidatului din partea Alianței Dreapta Unită la primăria Satchinez.

Sloganul “Fără penali în funcții publice” a fost doar o fumigenă aruncată de către USR și preluată acum de Alianța Dreapta Unită pentru a-și demonstra puritatea în fața electoratului. Spunem asta pentru că, în realitate, lucrurile stau exact pe dos, iar aliații de dreapta nu doar că au pe liste oameni cu probleme penale, dar participă la întâlniri electorale pentru a-i susține pe aceștia.

Lideri locali și naționali, precum Ludovic Orban sau Alin Nica s-au afișat ieri cu un candidat condamnat în trecut la închisoare.

Studiul de caz este comuna Satchinez, unde candidatul Alianței Dreapta Unită, Ioan Dan, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru luare de mită, iar suspendarea pedepsei privative de libertate a venit ca urmare a recunoașterii faptelor.

Actualul candidat susținut de USR și Forța Dreptei a fost filmat în timp ce primea șpagă de la un om de afaceri care trebuia să încheie un contract cu primăria Satchinez, instituție condusă la acea vreme chiar de Ioan Dan.

Ieri, în comuna timișeană Satchinez, a avut loc lansarea candidaturii lui Ioan Dan la funcția de primar al localității, iar alături i-au stat doi oameni care, chipurile, luptă împotriva penalilor: Ludovic Orban și Alin Nica.

Susținut atât de Forța Dreptei cât și de USR, Ioan Dan încearcă să recucerească fotoliul de primar și face transfer de imagine de la lideri politici către el. Explicații pentru ceea ce se întâmplă trebuie să dea Alin Nica și Dominic Fritz, liderii județeni ai Dreptei Unite, cei doi politicieni fiind nevoiți să explice cum sprijină în același timp o candidatură a unui condamnat la închisoare pentru șpagă, dar și inițiativa “Fără penali în funcții publice”, transmite PSD Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.