Skip to main content

Tâlhari la drumul mare! Doi tineri au bătut cu bestialitate un bărbat şi l-au jefuit

Incident violent, în mini-vacanţa de 1 mai, când un bărbat de 24 de ani a anunţat Poliţia că a fost tâlhărit.

CITEŞTE ŞI: Natalia Intotero, la pas prin judeţul Hunedoara! Candidată la Parlamentul European, se bucură de susţinerea întregului Guvern

Totul s-a petrecut în zorii zilei de 2 mai, în Oradea, unde tânărul mergea pe lângă calea ferată din apropierea Podului Theodor Neş.

Dintr-o dată, asupra lui s-au năpustit doi indivizi care l-au luat la bătaie, apoi i-au furat geanta în care victima avea mai multe articole vestimentare, acte de identitate, 150 de lei şi un Ipod.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii TF au identificat și depistat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei, în aproximativ două ore de la primirea sesizării. Acestea au fost identificate ca fiind un bărbat de 25 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor și un altul de 24 de ani, din municipiul Oradea”, transmite IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI: Spectacole unul și unul, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, în luna mai, la Teatrul Național Timișoara!

Oamenii legii au reuşit să recupereze întregul prejudiciu, iar autorii sunt acum cercetaţi pentru tâlhărie.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.