Skip to main content

Natalia Intotero, la pas prin judeţul Hunedoara! Candidată la Parlamentul European, se bucură de susţinerea întregului Guvern

A fost un weekend plin pentru fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, care acum este pe lista cu candidaţi pentru Parlamentul European.

Natalia Intotero03

În această calitate are sprijinul întregii conduceri a PSD dar şi a Guvernului, din care până nu demult a făcut şi ea parte.

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, între care Sorina Pintea, Marius Budăi şi Eugen Teodoroviciau fost în acest final de săptămână alături de Natalia Intotero, într-o vizită în judeţul Hunedoara.

Natalia Intotero01

În program au fost incluse Spitalul Municipal Hunedoara, Castelul Corvinilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, Complexul Energetic Hunedoara şi Muzeul Aurului din Brad.

Delegaţia a fost întâmpinată în toate locurile de sute de oameni, care şi-au declarat susţinerea faţă de Guvernul condus de Viorica Dăncilă, dar şi faţă de lista PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Natalia Intotero05

Natalia Intotero ocupă locul 11 pe această listă, loc considerat a fi unul eligibil.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

{gallery}Natalia Intotero – vizita de campanie{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.