Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Natalia Intotero, la pas prin judeţul Hunedoara! Candidată la Parlamentul European, se bucură de susţinerea întregului Guvern

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost un weekend plin pentru fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, care acum este pe lista cu candidaţi pentru Parlamentul European.

Natalia Intotero03

În această calitate are sprijinul întregii conduceri a PSD dar şi a Guvernului, din care până nu demult a făcut şi ea parte.

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, între care Sorina Pintea, Marius Budăi şi Eugen Teodoroviciau fost în acest final de săptămână alături de Natalia Intotero, într-o vizită în judeţul Hunedoara.

Natalia Intotero01

În program au fost incluse Spitalul Municipal Hunedoara, Castelul Corvinilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, Complexul Energetic Hunedoara şi Muzeul Aurului din Brad.

Delegaţia a fost întâmpinată în toate locurile de sute de oameni, care şi-au declarat susţinerea faţă de Guvernul condus de Viorica Dăncilă, dar şi faţă de lista PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Natalia Intotero05

Natalia Intotero ocupă locul 11 pe această listă, loc considerat a fi unul eligibil.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 13:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login