Skip to main content

Spectacol al creativității și inovației în modă și design vestimentar, la Timișoara! Absolvenții Facultății de Arte și Design ai UVT își aduc lucrările pe podium!

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, prin programul de studiu Modă – Design Vestimentar,invită publicul timișorean la Gala MDVTM 2024.

Evenimentul va avea loc joi, la Iulius Garden, începând de la ora 20:00. Aici, spectatorii vor putea urmări, pe podium, colecțiile vestimentare ale absolvenților generației 2024 FAD, atât de la nivelul studiilor de licență, cât și de la cel al studiilor de masterat.

Creațiile vestimentare prezentate reflectă viziunea acestei generații asupra lumii contemporane, evidențiind un spirit ludic, îndrăzneală, rafinament, curaj, sofisticare și sensibilitate. Temele abordate de absolvenții din acest an includ sustenabilitatea, digitizarea, incluziunea socială, diversitatea, memoria personală, tehnologizarea, bucuria și recuperarea tradiției.

„Universitatea de Vest din Timișoara, care aniversează în acest an opt decenii de la înființare, oferă comunității timișorene noi evenimente ale creativității, prin care sunt prezentate publicului larg ideile inovatoare și opțiunile artistice ale studenților și mentorilor care îi îndrumă. În această serie, Gala de modă și design vestimentar s-a impus ca un eveniment în care sunt aduse în prim plan colecțiile vestimentare cele mai reușite create de absolvenții acestui program al Facultății de Arte și Design din UVT, prezentate publicului timișorean”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Gala MDVTM 2024 este realizată în parteneriat cu Iulius Town Timișoara și face parte din seria de evenimente 80+, organizată cu ocazia aniversării celor 80 de ani de la înființarea UVT, iar intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.