Skip to main content

Misiune de suflet a polițiștilor! Au salvat zeci de câini ținuți în condiții greu de imaginat!

Zeci de câini, ținuți în condiții mizere au fost salvați de polițiștii de la Protecția Animalelor.

Oamenii legii au descins la locuința unei femei de 55 de ani din orașul Sebiș, județul Arad, având informații că mai multe animale sunt ținute în condiții improprii.

Polițiștii au găsit nu mai puțin de 29 de câini, neîngrijiți corespunzător.

Toate animalele au fost preluate de reprezentanții Adăpostului Public Arad, în baza ordinului de plasare în adăpost, emis de polițiștii de la Protecția Animalelor.

În plus, femeia a fost amendată cu 22.000 de lei și urmează să fie sancționată și pentru neluarea măsurilor minime de îngrijire a animalelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.