Skip to main content

Se întrerupe furnizarea apei într-o localitate din județ! Aquatim spală rețeaua de distribuție

Săptămâna următoare, de luni până vineri, în prima parte a zilei, locuitorii din Cerneteaz vor întâmpina probleme cu apa.

Astfel că, în fiecare zi, între orele 09:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea apei la robinete, pentru spălarea rețelei de distribuție.

Această operațiune face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și are rolul de a asigura o calitate adecvată a apei potabile.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, pentru scurt timp.

Astfel că, Aquatim recomandă consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.