Skip to main content

Show de poveste, la Iulius Gardens! Licenţiaţii de la UVT şi-au prezentat creaţiile de fashion

14 colecţii vestimentare ale absolvenţilor Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Arte, au fost prezentate la Iulius Gardens.

Gala MDVTM 2022 a adus în atenția publicului o nouă generație de designeri, care au prezentat prin creațiile lor lumea în care trăim, pornind de la teme generale – politice sau sociale, până la teme personale, precum bullyingul sau pasiunea pentru folclor.

Creatoarele și creatorii pregătiți la UVT, absolvenți ai programului de licență „Modă – design vestimentar”, au produs emoții și surprindere, bucurie și reală încântare, prin etalarea colecțiilor lor originale și proaspete, câte 5 creații înscrise în fiecare dintre cele 14 colecții prezentate.

 CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş la Lugoj! Primarul a fost suspendat, pe motiv de… domiciliu

În cadrul show-ului au fost promovate colecțiile semnate de absolvenți 2022 ai Facultății de Arte și Design, programul „Modă – design vestimentar”:

 Cerneală adâncă/Deep Ink, colecție semnată de Maria-Patricia Airinei, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Acasă/Home, colecție semnată de Florin Darius Breje, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Evadare – Protejează-mi Sufletul!/Escape – Protect My Soul!, colecție semnată de Robert-Andrei Rus, Coordonator Lect. univ. dr. Eugenia Elena Riemschneider;

Rulând în piele/Rolling in leather, colecție semnată de Maria-Alexandra Liliac, Coordonator Lect. univ. dr. Cristina Lazăr;

Orașul viselor/City of dreams, colecție semnată de Alexandra Măduța, Coordonator Lect. univ. dr. Cristina Lazăr;

Cicatrici/Scars, colecție semnată de Mara Popa, Coordonator Lect. univ. dr. Sandra Chira;

Fișier lipsă: emotion.Dll/Missing file: emotion.Dll, colecție semnată de Claudiu-Raul Pașcalău, Coordonator Lect. univ. dr. Sandra Chira;

Taie-mă în două/Cut me in half, colecție semnată de Andrada-Maria Petrariu, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Culoarea Artei/Art Color, colecție semnată de Oana Naslău, Coordonator Lect. univ. dr. Cristina Lazăr;

Urmărește iepurele alb/Follow the white rabbit, colecție semnată de Mălina Andreea Popa, Coordonator Lect. univ. dr. Sandra Chira;

Mignonette, colecție semnată de Andrada Roșu-Ciobanu, Coordonator Lect.univ.dr. Sandra Chira; Not sorry about your fragile masculinity, colecție semnată de Ovidiu Gheoghiță, Coordonator Conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor;

Neînfricatele timpuri vechi/Brave Old Time, colecție semnată de Evelina – Elena Tănasie, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Clash on Perfection, colecție semnată de Anamaria Mihaela Vișovan, Coordonator Lect. dr. univ. Sandra Chira.

CITEŞTE ŞI: Haosul de lângă Timişoara, care scoate şoferii din minţi!

 „În lumea dinamică a designului vestimentar, acolo unde toate luminile reflectoarelor se află îndreptate spre colecțiile cele mai noi, tinerii creatori, printre care se află și cei formați la Facultatea de Arte și Design din UVT, sunt într-o competiție continuă pentru recunoaștere și succes. Competitivitatea și ambiția sunt note definitorii ale acestui domeniu artistic și comercial, supus evaluării publicului, una dintre cele mai vizibile și expresive specializări pe care UVT o oferă și în cadrul admiterii 2022. Felicitări celor 14 artiști ai designului vestimentar, care au încântat publicul în fashion show-ul prin care și-au prezentat creațiile de finalizare a studiilor. Mulțumim partenerului nostru pentru evenimente, Iulius Town, pentru oportunitatea de a realiza împreună, în Iulius Gardens, această producție unică, prin care s-au pus în valoare creațiile absolvenților UVT”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.