Show de poveste, la Iulius Gardens! Licenţiaţii de la UVT şi-au prezentat creaţiile de fashion

14 colecţii vestimentare ale absolvenţilor Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Arte, au fost prezentate la Iulius Gardens.

Gala MDVTM 2022 a adus în atenția publicului o nouă generație de designeri, care au prezentat prin creațiile lor lumea în care trăim, pornind de la teme generale – politice sau sociale, până la teme personale, precum bullyingul sau pasiunea pentru folclor.

Creatoarele și creatorii pregătiți la UVT, absolvenți ai programului de licență „Modă – design vestimentar”, au produs emoții și surprindere, bucurie și reală încântare, prin etalarea colecțiilor lor originale și proaspete, câte 5 creații înscrise în fiecare dintre cele 14 colecții prezentate.

 CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş la Lugoj! Primarul a fost suspendat, pe motiv de… domiciliu

În cadrul show-ului au fost promovate colecțiile semnate de absolvenți 2022 ai Facultății de Arte și Design, programul „Modă – design vestimentar”:

 Cerneală adâncă/Deep Ink, colecție semnată de Maria-Patricia Airinei, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Acasă/Home, colecție semnată de Florin Darius Breje, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Evadare – Protejează-mi Sufletul!/Escape – Protect My Soul!, colecție semnată de Robert-Andrei Rus, Coordonator Lect. univ. dr. Eugenia Elena Riemschneider;

Rulând în piele/Rolling in leather, colecție semnată de Maria-Alexandra Liliac, Coordonator Lect. univ. dr. Cristina Lazăr;

Orașul viselor/City of dreams, colecție semnată de Alexandra Măduța, Coordonator Lect. univ. dr. Cristina Lazăr;

Cicatrici/Scars, colecție semnată de Mara Popa, Coordonator Lect. univ. dr. Sandra Chira;

Fișier lipsă: emotion.Dll/Missing file: emotion.Dll, colecție semnată de Claudiu-Raul Pașcalău, Coordonator Lect. univ. dr. Sandra Chira;

Taie-mă în două/Cut me in half, colecție semnată de Andrada-Maria Petrariu, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Culoarea Artei/Art Color, colecție semnată de Oana Naslău, Coordonator Lect. univ. dr. Cristina Lazăr;

Urmărește iepurele alb/Follow the white rabbit, colecție semnată de Mălina Andreea Popa, Coordonator Lect. univ. dr. Sandra Chira;

Mignonette, colecție semnată de Andrada Roșu-Ciobanu, Coordonator Lect.univ.dr. Sandra Chira; Not sorry about your fragile masculinity, colecție semnată de Ovidiu Gheoghiță, Coordonator Conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor;

Neînfricatele timpuri vechi/Brave Old Time, colecție semnată de Evelina – Elena Tănasie, Coordonator Lect. asoc. dr. Corina Mutu;

Clash on Perfection, colecție semnată de Anamaria Mihaela Vișovan, Coordonator Lect. dr. univ. Sandra Chira.

CITEŞTE ŞI: Haosul de lângă Timişoara, care scoate şoferii din minţi!

 „În lumea dinamică a designului vestimentar, acolo unde toate luminile reflectoarelor se află îndreptate spre colecțiile cele mai noi, tinerii creatori, printre care se află și cei formați la Facultatea de Arte și Design din UVT, sunt într-o competiție continuă pentru recunoaștere și succes. Competitivitatea și ambiția sunt note definitorii ale acestui domeniu artistic și comercial, supus evaluării publicului, una dintre cele mai vizibile și expresive specializări pe care UVT o oferă și în cadrul admiterii 2022. Felicitări celor 14 artiști ai designului vestimentar, care au încântat publicul în fashion show-ul prin care și-au prezentat creațiile de finalizare a studiilor. Mulțumim partenerului nostru pentru evenimente, Iulius Town, pentru oportunitatea de a realiza împreună, în Iulius Gardens, această producție unică, prin care s-au pus în valoare creațiile absolvenților UVT”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.