Skip to main content

Fritz îşi bate joc de timişoreni! A anulat un eveniment public, ca să se răzbune pe un angajat

Timişoara marchează în fiecare an, pe data de 8 iulie, Ziua Transportului Public, pentru a aminti de anul 1969, atunci când devenea primul oraş din România, cu tramvai tras de cai.

Administraţia Fritz a decis însă să rupă tradiţia, fără a da nicio explicaţie.

“Din motive organizatorice, evenimentul anunţat ieri, de domnul Chiş Culiţă, a fost anulat. Ne pare rău pentru eventualele incovenienţe şi ne vom asigura că pe viitor, astfel de evenimente să fie organizate şi anunţate în mod corect”, a anunţat sec, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Bogdan Marta.

Singura problemă ar fi putut fi numele lui Chiş Culiţă, care apărea în comunicatul care anunţa evenimentul, acesta fiind manager în proiectul de achiziţie a tramvaielor Bozankaya.

Iar evenimentele care trebuiau să aibă loc astăzi erau prevăzute în contractul de finanţare europeană.

CITEŞTE ŞI: Show de poveste, la Iulius Gardens! Licenţiaţii de la UVT şi-au prezentat creaţiile de fashion

Şi cum Chiş Culiţă este persona non grata pentru administraţia Fritz, oamenii primarului au anulat evenimentul, ca să se răzbune pe acesta.

“Factorii responsabili de eveniment din Primăria Municipiului Timișoara au transformat o sărbătoare într-o batjocură a timișorenilor. 

Din păcate, Ziua Transportului Public Local din acest an a reprezentat un eșec pentru cetățenii orașului nostru. Această zi trebuia să reprezinte un prilej de sărbătoare, dar s-a transformat într-un moment de bâlbâială generală, management defectuos, care reflectă din nou traiectoria greșită pe care merge administrația Timișoarei, iar aceste lucruri trebuie îndreptate în viitor, motiv pentru care trag un semnal public în acest sens”, spune viceprimarul liberal al Timişoarei, Cosmin Tabără.

 Interesant este că nimeni nu îşi asumă anularea evenimentelor, care erau destinate în special pensionarilor şi copiilor din Timişoara.

Aceştia ar fi trebuit să aibă parte de o plimbare gratuită cu un tramvai Bozankaya şi să pedaleze pe o bicicletă care generează energie electrică, iar rezultatul era un suc proaspăt pentru cei prezenţi.

CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş la Lugoj! Primarul a fost suspendat, pe motiv de… domiciliu

“Din păcate, acesta nu este singurul de acest fel, pentru că astfel de „motive organizatorice” le regăsim în tot mai multe sfere care țin de competența administrației locale parte USR, de la căldură și curățenie până la trafic și siguranță. Probabil nu avea cine reprezenta Primăria Municipiului Timișoara la eveniment, unii fiind în concediu, alții prinși în întâlniri, alții „interziși politic” pentru a fi delegați.     

În numele Primăriei Muncipiului Timișoara ne cerem scuze celor puși pe drumuri inutil, copii, bătrâni de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, respectiv DAS, anunțați inițial că vor putea călători pe traseul turistic cu unul din noile tramvaie achiziționate printr-un proiect european.     

Era de văzut modul de funcționare a bicicletei care produce suc proaspăt pentru pasageri, dar toate acestea rămân pe altă dată când sperăm să existe mai multă responsabilitate, comunicare și asumare. Când nu puteți, cereți ajutor”, a mai punctat Tabără.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.