Fritz îşi bate joc de timişoreni! A anulat un eveniment public, ca să se răzbune pe un angajat

Timişoara marchează în fiecare an, pe data de 8 iulie, Ziua Transportului Public, pentru a aminti de anul 1969, atunci când devenea primul oraş din România, cu tramvai tras de cai.

Administraţia Fritz a decis însă să rupă tradiţia, fără a da nicio explicaţie.

“Din motive organizatorice, evenimentul anunţat ieri, de domnul Chiş Culiţă, a fost anulat. Ne pare rău pentru eventualele incovenienţe şi ne vom asigura că pe viitor, astfel de evenimente să fie organizate şi anunţate în mod corect”, a anunţat sec, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Bogdan Marta.

Singura problemă ar fi putut fi numele lui Chiş Culiţă, care apărea în comunicatul care anunţa evenimentul, acesta fiind manager în proiectul de achiziţie a tramvaielor Bozankaya.

Iar evenimentele care trebuiau să aibă loc astăzi erau prevăzute în contractul de finanţare europeană.

CITEŞTE ŞI: Show de poveste, la Iulius Gardens! Licenţiaţii de la UVT şi-au prezentat creaţiile de fashion

Şi cum Chiş Culiţă este persona non grata pentru administraţia Fritz, oamenii primarului au anulat evenimentul, ca să se răzbune pe acesta.

“Factorii responsabili de eveniment din Primăria Municipiului Timișoara au transformat o sărbătoare într-o batjocură a timișorenilor. 

Din păcate, Ziua Transportului Public Local din acest an a reprezentat un eșec pentru cetățenii orașului nostru. Această zi trebuia să reprezinte un prilej de sărbătoare, dar s-a transformat într-un moment de bâlbâială generală, management defectuos, care reflectă din nou traiectoria greșită pe care merge administrația Timișoarei, iar aceste lucruri trebuie îndreptate în viitor, motiv pentru care trag un semnal public în acest sens”, spune viceprimarul liberal al Timişoarei, Cosmin Tabără.

 Interesant este că nimeni nu îşi asumă anularea evenimentelor, care erau destinate în special pensionarilor şi copiilor din Timişoara.

Aceştia ar fi trebuit să aibă parte de o plimbare gratuită cu un tramvai Bozankaya şi să pedaleze pe o bicicletă care generează energie electrică, iar rezultatul era un suc proaspăt pentru cei prezenţi.

CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş la Lugoj! Primarul a fost suspendat, pe motiv de… domiciliu

“Din păcate, acesta nu este singurul de acest fel, pentru că astfel de „motive organizatorice” le regăsim în tot mai multe sfere care țin de competența administrației locale parte USR, de la căldură și curățenie până la trafic și siguranță. Probabil nu avea cine reprezenta Primăria Municipiului Timișoara la eveniment, unii fiind în concediu, alții prinși în întâlniri, alții „interziși politic” pentru a fi delegați.     

În numele Primăriei Muncipiului Timișoara ne cerem scuze celor puși pe drumuri inutil, copii, bătrâni de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, respectiv DAS, anunțați inițial că vor putea călători pe traseul turistic cu unul din noile tramvaie achiziționate printr-un proiect european.     

Era de văzut modul de funcționare a bicicletei care produce suc proaspăt pentru pasageri, dar toate acestea rămân pe altă dată când sperăm să existe mai multă responsabilitate, comunicare și asumare. Când nu puteți, cereți ajutor”, a mai punctat Tabără.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.