Skip to main content

Sfârşit tragic, pentru un bărbat care a fost sechestrat! A murit în timp ce încerca să evadeze

Incident şocant la Timişoara, unde un bărbat a murit după ce a căzut în gol de la mai mulţi metri înălţime.

Nenorocirea s-a întâmplat zona Torontalului, unde victima era ţinută cu forţa, alături de un alt bărbat, într-un apartament de la etajul 5 al unui bloc.

Cei doi sunt din Sri Lanka şi încercau să ajungă ilegal în vestul Europei, însă nu s-au înţeles la preţ cu persoanele care ar fi trebuit să îi ajute cu transportul.

CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş, după ce un bărbat a intrat cu furca într-o sală de jocuri de noroc! S-a lăsat cu ameninţări şi o maşină distrusă

Acestea i-au încuiat în casă pe bărbaţii din Sri Lanka şi i-au ameninţat că nu îi lasă să plece până nu vor plăti preţul cerut.

Când au rămas singuri, cei doi au legat mai multe cearşafuri unele de altele şi au încercat să coboare pe geam.

Însă, frânghia improvizată s-a rupt, în timp ce primul srilankez cobora, iar bărbatul s-a prăbuşit în gol.

O ambulanţă a ajuns în scurt timp, la faţa locului, dar, din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.

Pe fir au intrat şi poliţiştii care au dat imediat de urma celor care i-au sechestrat pe bărbaţii din Sri Lanka.

Este vorba despre doi pakistanezi, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Ei sunt acuzaţi de trafic de migranţi şi lipsire de libertate urmată de moartea victimei.

CITEŞTE ŞI: Au început înscrierile pentru Timişoara City Marathon! Hai să alergi şi tu, în Capitala Europeană a Culturii

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.