Skip to main content

Veste bună pentru proprietarii de maşini vechi, de care vor să scape! A fost prelungit Programul Rabla Local

Timișorenii se mai pot înscrie în Programul Rabla local privind casarea autovehiculelor uzate până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat Timișoarei.

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat extinderea perioadei în care proprietarii de autoturisme uzate, persoane fizice, se pot înscrie pentru a beneficia de prima de casare în valoare de 3.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Sfârşit tragic, pentru un bărbat care a fost sechestrat! A murit în timp ce încerca să evadeze

Primăria Timișoara a alocat buget pentru cofinanțarea a 4.700 de prime de casare, iar până acum  s-au înscris 1170 de timișoreni, ceea ce situează orașul nostru pe locul doi la nivel național, după numărul de înscrieri în program. 

“Primăria Municipiului Timișoara acordă consiliere cetățenilor care doresc să se înscrie în program și întâmpină dificultăți în parcurgerea procedurii de înscriere. La Camera 12, persoanele interesate beneficiază de asistență în procesul de înregistrare și completare a documentației de înscriere. Îi încurajăm pe toți cei care dețin în proprietate autoturisme uzate și au domiciliul pe raza municipiului Timișoara să acceseze linkul de înscriere, pe site-ul AFM, la adresa: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php, transmite Primăria Timişoara.

Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrieriiîn aplicația AFM.

Dacă există déjà un cont, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”).

CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş, după ce un bărbat a intrat cu furca într-o sală de jocuri de noroc! S-a lăsat cu ameninţări şi o maşină distrusă

Dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi făcute înscrieri pentru un singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație. 

Reprezentanţii Primăriei Timişoara le recomandă solicitanților să își creeze cont atât pe site-ul AFM, cât și pe site-ul Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara, în cazul în care nu au deja. Crearea contului pe site-ul DFMT este necesară pentru primirea notificărilor după finalizarea perioadei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.